tångpesto

Tångpesto – lyfter din pasta/ dina nudlar
(4 portioner)

10 g torkad Saccharina
12 g mandlar (10 st)
20 g Parmesanost, t ex Grana Padano 16 månader

Lägg allt i en mixer och kör till en grynig blandning. Toppa dina nudlar och vrid ett par varv med pepparkvarnen.

Nudlar med Tångpesto topping
Nudlar med Tångpesto topping

Tångtapenad

Tångtapenad - gott till det mesta
(4-6 portioner)

20 g torkad Saccharina
1 msk kapris
3 sardellfileer
100 g kalamata oliver utan kärnor
2 msk citronsaft
0,5 dl god olivolja

Kör allt i en mixer tills du uppnår önskad konsistens.

Crostini med Tångtapenad och Rucco
Crostini med Tångtapenad och Rucco

Rucco

Rucco – en lite besk och lite vass mix till fisk eller på crostini
(6 portioner)

Gör dubbel mängd tångpesto och tillsätt: 

1 vitlökslyfta
40 g ruccola
3 msk citronsaft
1 dl god olivolja

Kör allt i en mixer till önskad konsistens.
 

Kokt torsk med Rucco
Kokt torsk med Rucco

Tångchips

Fantastiskt goda, hemmagjorda tångchips i olika varianter; 
naturell plain, strösslade med sesamfrön och med krossade linfrön.

Kontakta oss för mer information och tips.

Tångchips
Tångchips